Logo
Print this page

Kalamper Hotel&Spa - prva objava potražnje

Kalamper Hotel&Spa je prvi poslodavac koji je iskoristio priliku da na portalu objavi potražnju i spremnost da učestvuje u obrazovnom procesu. Ovom registracijom, koju će, uvjereni smo, slijediti i drugi stiču se uslovi za iniciranje ugovora o saradnji između škole i poslodavca, u obrazovanju naših učenika i stvaranju njihove konkurentnosati na tržištu.

Kalamper Hotel&Spa

Turistički kompleks Kalamper su ekskluzivni objekti na obali mora koje karakteriše moderan i luksuzan dizajn. Kao naši gosti možete uživati u komfornim sobama sa pogledom na more i koristiti široku lepezu sadržaja koje posjeduje kompleks Kalamper.
Nalazimo se u Baru, na jugoistočnom dijelu crnogorske obale, na magistralnom putu Bar-Ulcinj.
Kompleks Kalamper je udaljen:
• 15km od graničnog prelaza Sukobin
• 75km od graničnog prelaza Debeli Brijeg
• 50km od aerodroma u Tivtu i Podgorici
• 10km od Željezničke i Autobuske stanice u Baru
• 12km od Luke Bar
• 5km od Starog grada Bara

Kalamper Beach
Uvala Veliki pijesak ima finu, pješčanu podlogu u vodi i na obali. Zbog izvanrednog položaja možete uživati u fantastičnom izlasku i zalasku sunca. Plaža je duga oko 600m i povezana je putem sa glavnom saobraćajnicom.
Uređeno kupalište zahvata 100m plaže sa predivnom terasom i plažnim barom. Kalamper plaža i plažni bar sadrže: suncobrane, ležaljke, svlačionice i tuševe. Gostima su na raspolaganju razni sportovi na vodi i pijesku. Takođe, možete uživati u vožnji skuterom, na gumama i drugim zabavnim sadržajima.
Osvježite se egzotičnim koktelima, tropskim voćem kao i raznim poslasticama u našem plažnom baru. Doživite tople ljetnje noći uz šum mora i romantične zvuke.

Kalamper Hotel & SPA
Kalamper Hotel&SPA 4* je luksuzni hotel na Velikom Pijesku. Smješten je na samoj obali mora, u sklopu postojećeg kompleksa Kalamper.
Hotel ima 25 smještajnih jedinica. Struktura soba je 17 standardnih soba, 7 apartmana i Predsjednički apartman.
Hotel raspolaže salom za sastanke, opremljenom najnovijom tehnologijom, Spa&Wellness centrom koji obuhvata: veliki bazen, dječiji bazen, đakuzi, hladan đakuzi, slanu sobu, tursko kupatilo, saunu, masaže i bogatu ponudu kvalitetnih kozmetičkih preparata.
Gostima je na raspolaganju korišćenje teretane i igraonice za djecu. Na krovu se nalazi otvoreni bazen sa lounge barom.
U restoranu Kalamper Hotela&SPA možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje. Plažni bar i korišćenje ležaljki na plaži pružaju kompletan ugođaj našim gostima tokom ljetnjih mjeseci.
Kalamper Hotel&SPA nudi mogućnost organizovanja svečanih proslava.

Visoko profesionalno i ljubazno osoblje Kalamper Hotel&SPA tima će Vam pružiti perfektnu uslugu.

Obrazovanje i privreda